Retro camper huren

Retro camper huren in Limburg? Huur een van onze Volkswagen campers voor een heerlijke camperreis. Je kunt een Volkswagen camper huren voor een dag, weekend, midweek, week of nog langer direct online. Mocht je er niet uitkomen helpen wij je graag telefonisch verder!

 

Een oldtimer camper geeft je het ultieme gevoel van vrijheid en nostalgie. Of u nu op een spetterende road trip gaat door Europa of gaat cruisen door het Heuvelland, het huren van een VW busje is een uitstekende manier om van uw trip een memorabele herinnering te maken. Met de muziek van snerpende gitaren of juist rustige violen op de achtergrond en uw blik op de prachtige omgeving herleeft u de jaren ’70 weer volledig. Met een VW busje van Classic Camper Verhuur gaat u terug in de tijd. Niet in luxe, maar wel in uitstraling.

Uitvoeringen retro campers

Een VW busje is uw partner tijdens uw reis. Onze busjes zijn naar alle hedendaagse standaarden en comfort ingericht. Onze busjes hebben een capaciteit om tot 9 personen te vervoeren. Daarnaast beschikken wij ook over verschillende VW campers. We beschikken zelfs over campers waar uw kind in een hangmat kan slapen. Van dinerplek tot slaapplek, onze campers zijn zo ingericht dat u in een handomdraai uw camper transformeert. Gaat u trouwe viervoeter ook mee op reis? Geen probleem! Wij beschikken namelijk ook over een camper waar honden zijn toegestaan.
Onze VW busjes zijn van het type Volkswagen T2b Deluxe bus. En hebben een capaciteit om 8 of 9 personen te vervoeren. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsuitje of een verjaardag, met onze busjes heb je een gegarandeerde funky ervaring. Er zijn twee type uitvoeringen:

Camper uitvoering: Helsinki

Deze uitvoering heeft een brede zitbank achterin en achter de bestuurdersstoel een grote klerenkast. In deze kast is een uitklapbaar tweepitsgasstel opgenomen, waardoor bij twee voorstoelen een vrije doorgang tussen de woonruimte en bestuurderscabine mogelijk blijft. Achter de passagiersstoel staat een keukenblok met een RVS- spoelbak, watertank schuiflade en een isolatiekast of koelkast.

Download folder

Camper uitvoering: Berlin

Deze uitvoering heeft een smallere zitbank. De klerenkast bevindt zich hier links achterop de motorruimte. Vanuit de rij richting gezien ligt de keuken aan de linkerzijwand. De passagiersstoel is draaibaar, kenmerkend voor de “Berlin” is de grote bewegingsvrijheid in het woongedeelte.

Download folder