Classic Camper dagverhuur

Vraag naar onze beschikbaarheid

Classic camper huren voor een dag!

Wil je zelf eens het gevoel van het rijden in een vintage campers ervaren maar is kamperen niets voor jou? Een camper huren voor een dag is mogelijk bij Classic Camper Verhuur! Een retro camper huren kost per dag € 199,00. Je haalt de VW camper in de ochtend op en in de avond breng je hem weer terug. Rechts kun je aangeven welke dag je wilt gaan toeren met een van onze hippie campers. Verder vult je je persoonlijke gegevens in en kun je aangeven welke extra opties je wilt toevoegen aan deze onvergetelijke dag. Zodra je op de verzendknop klikt, ontvangen wij alle informatie. We zullen dan contact met je opnemen om de datum en voorkeuren voor het dagverhuur te bespreken.

 

Trouwauto

De mooiste dag van je leven extra speciaal maken doe je met een vintage camper van Classic Camper Verhuur! Onze retro campers zijn volledig gerestaureerd en prima geschikt als trouwauto. Dat is trouwen in stijl! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bedrijfsuitje

Je wilt eens wat anders dan bowlen of uiteten met je personeel? Een retro VW camper huren voor een dag zal je het meest originele bedrijfsuitje ooit bezorgen. Ga samen met je personeel ‘on the road’ en laat ze de meest uiteenlopende opdrachten uitvoeren op de mooiste plekken in Limburg en omstreken. Gegarandeerd lachen en goed voor teambuilding!

Opties:
Fietsenrek, voor max 2 fietsen (€ 25,00)Voortent (€ 30,00)Camperplaatsenboek (€10,00)Navigatiesysteem, indien voorradig (€ 15,00)Kinderbed voorcabine (€ 25,00)