ONVERGETELIJK CADEAU

Een heerlijk uitje voor een speciaal iemand

Je kent het wel… jubileum, verjaardagen, bruiloft, moederdag, vaderdag etc… Wat ga je dit jaar weer kopen? Zomaar een cadeaubon van de VVV is te standaard. Classic Camper Verhuur biedt de oplossing…

 

Wij bieden een cadeaubon aan die jouw feestneus niet zal vergeten! Zoek één van de 10 Westfalia T2 Campers uit. We bieden ze namelijk aan in allerlei kleuren. Mintgroen? Oranje? Of ga je toch voor de grasgroene hippie camper… Samen gaan jullie op stap, heerlijk toeren door het Limburgse Heuvelland, genieten van het uitzicht en natuurlijk de vrijheid ervaren, want je bepaalt zelf de route met de Classic Camper cadeaubon.

 

Nog even kort samengevat waar onze cadeaubon niet standaard en saai is:

  • Een kostbare herinnering voor jullie samen.
  • Hoe ver wil je reizen? Een dagje weg door Limburg toeren? Of ga je verder het Zuiden verkennen en strand je ergens in Frankrijk…
  • Een reis zonder zorgen! Al onze retrocampers zijn volledig gerestaureerd en tiptop in orde.
  • Voor je vertrek nog even een kop koffie met een stuk vlaai zodat wij jullie in alle rust de retro camper kunnen uitleggen.

 

Bestel direct jouw onvergetelijk cadeau! Vul het contactformulier in met jouw wensen en wij nemen contact met je op. De bon is één jaar geldig.


Hans en Hannie

Cadeaubon-pres

CLASSIC CAMPER CADEAUBON

Naam:

E-mail:

Ter gelegenheid van

Ter waarde van

Van

Voor

Datum

Geldig tot