Volkswagen camper huren

Huur een echte klassieke Volkswagen camper en ontdek Limburg of ga op reis naar Frankrijk, Spanje of misschien wel Oostenrijk! Waar de reis ook naartoe gaat, onze classic campers zijn uitermate geschikt voor een onvergetelijke camperreis of een feestelijke aangelegenheid zoals een bruiloft, jubileum of verjaardag. Je kunt onze gerestaureerde campers en busjes direct online huren voor een dag, weekend, midweek, week of nog langer. Mocht je er niet uitkomen, dan helpen wij je graag telefonisch verder!

Nu met afkoop / verzekering eigen risico mogelijkheid.

Volkswagen camper met slaapruimte

Volkswagen Personenvervoer busjes

Een Volkswagen T2 geeft je het ultieme gevoel van vrijheid en nostalgie. Of je nu kiest voor een spannende road trip door Europa of  cruisen door het Heuvelland, het huren van een classic camper of busje is een uitstekende manier om van jouw trip een memorabele herinnering te maken. Met de muziek van snerpende gitaren of juist rustige violen op de achtergrond en je blik op de prachtige omgeving herleef je de jaren ’70 weer volledig. Met een VW-camper van Classic Camper Verhuur ga je terug in de tijd. Niet in luxe, maar wel in uitstraling.

Uitvoeringen retro campers

Camper

Een Volkswagen camper is jouw partner tijdens jouw reis. Onze campers zijn naar alle hedendaagse standaarden en comfort ingericht en hebben een capaciteit om tot 9 personen te vervoeren. We beschikken zelfs over campers waar je kind in een hangmat kan slapen. Van dinerplek tot slaapplek, onze campers zijn zo ingericht dat je in een handomdraai jouw camper transformeert. Gaat je trouwe viervoeter ook mee op reis? Geen probleem! Wij beschikken namelijk ook over een camper waar honden zijn toegestaan.

 

Busje

Onze VW busjes zijn van het type Volkswagen T2b Deluxe bus. En hebben een capaciteit om 8 of 9 personen te vervoeren. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsuitje of een verjaardag, met onze busjes heb je een gegarandeerde funky ervaring.

Camper uitvoering: Helsinki

Deze uitvoering heeft een brede zitbank achterin en achter de bestuurdersstoel een grote klerenkast. In deze kast is een uitklapbaar tweepitsgasstel opgenomen, waardoor bij twee voorstoelen een vrije doorgang tussen de woonruimte en bestuurderscabine mogelijk blijft. Achter de passagiersstoel staat een keukenblok met een RVS- spoelbak, watertank schuiflade en een isolatiekast of koelkast.

Download folder

Camper uitvoering: Berlin

Deze uitvoering heeft een smallere zitbank. De klerenkast bevindt zich hier links achterop de motorruimte. Vanuit de rij richting gezien ligt de keuken aan de linkerzijwand. De passagiersstoel is draaibaar, kenmerkend voor de “Berlin” is de grote bewegingsvrijheid in het woongedeelte.

Download folder