Campervakantie in Nederland

Heerlijk erop uit trekken in eigenlijk land. Genieten van het natuurschoon wat ons eigen land te bieden heeft. Rond cruisen met de camper of juist voor een bepaalde periode op één prachtige plek blijven overnachten. Wat je keuze ook is, een campervakantie in Nederland wordt steeds populairder. Ook onder campervakanties. En dat is niet onterecht.

In ons kleine landje is namelijk van alles te zien. Van het Heuvelland in het diepe zuiden tot de provincie Friesland. Deze laatste bestemming is zelfs opgenomen in de Lonely Planet. Terug te vinden op plek 3 liet Friesland bestemmingen zoals de Provence in Frankrijk en Vipava-vallei in Slovenië onder zich. We sommen enkele prachtige bestemmingen in Nederland op en geven enkele tips. Huur een camper en ontdek de parels van Nederland!

Boek je vakantie en ga op reis!

Twijfel niet langer en huur een Volkswagen T2 bus. Vanaf het moment dat je vertrekt kan de vakantie beginnen. Een rit vol gemakken en gezelligheid, zo de wijde wereld in. Pak je koffers in, rijd naar onze Classic Camper basis in Schinveld, laat in alle veiligheid je eigen auto achter en ga op pad.

Zuid-Limburg (Heuvelland)

In dit stukje Nederland waan je je eerder in het buitenland dan in Nederland. Met zijn glooiende heuvels en prachtige hoeves is dit stukje Nederland een prachtige bestemming om te wandelen, fietsen en te proeven van de bourgondische levensstijl. Eet een stukje echte Limburgse vla op een terras in Epen of drink een lekker speciaal biertje op een van de gezellige terrassen in Valkenburg of Maastricht. Probeer ook eens de typisch Limburgse gerechten zoals zuurvlees, konijn in het zuur of een nonnevot.

De Friese Meren

Een walhalla voor de watersporters. Met meren zoals het Slotermeer en Sneekermeer vormt De Friese Meren de droom voor iedereen die van watersport houdt. Bezoeker zeker plaatsjes zoals Lemmer, Makkum en Woudsend. In de zomer zitten hier de terrasjes lekker vol en kun je genieten van een heerlijk koud biertje. Tijdens het watersportseizoen worden jaarlijks de Sneekweek en het skûtsjesilen georganiseerd.

De Veluwe

De Veluwe zijn ooit gevormd door stuwwallen uit de IJstijd. Tegenwoordig vormt de Veluwe een van de grootste en mooiste natuurgebieden van Nederland. Een perfecte locatie om te wandelen en te fietsen. Het prachtige bos- en heidelandschap is een uitstekende bestemming om wilde dieren te spotten. In de vlakbij elkaar gelegen nationale parken Hoge Veluwe en Veluwezoom spot je edelherten, wilde zwijnen, vossen, reeën en de zeldzame boommarter. Bezoek plekken als Ermelo en Hoenderloo om een terrasje te pakken of te shoppen. Het Kröller-Müller Museum of Paleis Het Loo zijn zeker aan te raden om te bezoeken.

Ook met de camper op vakantie?

Boek direct online!

Start je avontuur!