Camperplaatsen Frankrijk

De leukste camperplaatsen in Frankrijk op een rijtje!

Frankrijk is vooral onder kampeerders een zeer geliefde vakantiebestemming om heerlijk te kamperen. Ervaar hoe het is om op ontspannen wijze Frankrijk te verkennen in je eigen vintage camper van Classic Camper Verhuur! Toer langs de Normandische kustlijn, bezoek de Ardeche regio of rij helemaal door naar de Côte d’Azur. Het schitterende berglandschap, de eindeloze wijngaarden en de mooie stranden zorgen voor een gevarieerde campervakantie. Wanneer je verlangt naar een sfeervolle camperreis met een vintage camper van Classic Camper Verhuur is Frankrijk de ideale bestemming.

 

Boek een Camper

 

Er zijn meer dan genoeg gemoedelijke camperplaatsen in Frankrijk aanwezig, van luxe campings tot simpele natuurcampings, voor ieder wat wils! Spreek je totaal geen Frans en breng je je vakantie liever door met Nederlanders? Geen probleem, er  zijn een groot aantal campings in Frankrijk die zicht specifiek richten op Nederlanders. Deze campings beschikken vaak over Nederlandssprekende werknemers, Nederlandse muziek en typisch Nederlandse snacks.

 

Om je volgende campervakantie door Frankrijk een stuk gemakkelijker te maken hebben wij alvast een aantal gebieden met de mooie camperplaatsen in Frankrijk opgesomd. Het land is echter zo groot en veelzijdig dat er natuurlijk nog veel meer prachtige camperplaatsen en kampeergebieden zijn.

 

  • Le Crotoy (Normandië)
  • Criel-sur-Mer (Normandië
  • Annonay (Ardeche)
  • Lamastre (Ardeche)
  • Leucate (Languedoc-Roussillon)
  • Gruissan (Languedoc-Roussillon)