Camperplaatsen Limburg

De leukste camperplaatsen in Limburg op een rijtje!

Geniet van het bourgondisch Limburg en tour door de prachtige omgeving van het Zuiden. Ontdek historische plaatsen en picknick in het Limburgse Heuvelland. Limburg biedt meer dan genoeg mogelijkheden om je tijdens een korte kampeervakantie prima te vermaken met onze Classic Campers. Een camper huren bij Classic Camper betekent gaan en staan waar je wilt. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek bijzondere plekken om te kamperen.

 

Boek het Limburg Arrangement

 

Even de drukte ontsnappen en een weekendje weg in Limburg met een van onze Classic Campers? Wij bieden diverse vintage Classic Campers aan en zelfs een Heuvelland Arrangement. Alle ingrediënten voor een luxe kampeervakantie zijn in een arrangement aanwezig, je hoeft je nergens meer zorgen om te maken en kunt heerlijke genieten van je vakantie.

 

In Limburg valt veel te ontdekken, bezoek de mooiste camperroutes langs mooie plaatsen zoals Mondo Verde, Gaia Park, Snowworld, Bourgondisch Maastricht, pittoresk Valkenburg aan de Geul en Thermae 2000. Wanneer je deze bezienswaardigheden hebt bezichtigd is het altijd nog mogelijk om de Duitse of Belgische grens over te steken en daar je vakantie voortzetten.

 

Wij hebben alvast de gebieden met de beste camperplaatsen in Limburg voor je samengevat:

 

  • Gulpen
  • Valkenburg
  • Wijlre
  • Vijlen