Classic Camper dagverhuur

Vraag naar onze beschikbaarheid!

Huur een Classic camper voor een dag!

Ervaar zelf het gevoel van het rijden in een vintage camper! Huur een camper voor maar € 199,- per dag! Aan de rechterzijde kun je aangeven welke dag je gaat rondtoeren in een van onze hippie campers. Vul verder je persoonlijke gegevens in en daarnaast kun je ook extra opties je wilt toevoegen aan deze onvergetelijke dag. Verzend alle informatie en wij nemen contact met je op om de datum en alle voorkeuren voor het dagverhuur samen te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat jouw dag onvergetelijk wordt.

 

Huur een trouwauto voor je mooiste dag!

De mooiste dag van jullie leven maak je extra speciaal met een vintage camper van Classic Camper Verhuur! Onze retro campers zijn volledig gerestaureerd, piekfijn in orde en dienen perfect als trouwauto. Dat is nog eens trouwen in stijl! Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Boek een gezellig bedrijfsuitje!

Voor een echt goed georganiseerd bedrijfsuitje boek je een camper van Classic Camper Verhuur. Een keer wat anders dan uiteten, lasergamen, bowlen of steengrillen samen met je personeel. Huur een retro VW camper voor een dag! Een actief en een zeer origineel bedrijfsuitje. Ga samen met je personeel ‘on the road’ en laat ze de meest uiteenlopende opdrachten uitvoeren op de mooiste plekken in Limburg en omstreken. Gegarandeerd lachen en ook nog eens goed voor de teambuilding!

Opties:
Fietsenrek, voor max 2 fietsen (€ 25,00)Voortent (€ 30,00)Camperplaatsenboek (€10,00)Navigatiesysteem, indien voorradig (€ 15,00)Kinderbed voorcabine (€ 25,00)