ONS VERHAAL

Classic Camper Verhuur van een weekend weg tot een unieke campervakantie.

Welkom bij Classic Camper Verhuur! Classic Camper Verhuur is in 2014 ontstaan vanuit onze liefde voor de T2 Volkswagen bus. Een oldtimer camper huren geeft het gevoel van vrijheid waardoor je alles om je heen even helemaal vergeet. De camperbus tovert niet alleen bij jou, maar ook bij vele anderen een glimlach op het gezicht. Met de retro campers van Volkswagen kampeer en reis je gegarandeerd origineel en in stijl! Rij, ontdek, zoek avontuur en kampeer waar je wilt, zolang je geniet!

 

Bij ons huur je een echte klassieke Volkswagen Westfalia camper uit de zeventiger jaren! Wil je op campingvakantie in Europa, een weekendje weg in eigen land of gewoon een dagje touren, alles is mogelijk!

 

Tevens bieden wij twee compleet uitgeruste Verwen-Arrangementen; in het Heuvelland in Zuid-Limburg en in de Eifel (Duitsland).

 

Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om de vintage campers in te zetten voor je bruiloft, bedrijfsfeest of voor een andere (feestelijke) gelegenheid.

 

We heten je graag welkom bij Classic Camper Verhuur in Schinveld!

 

“Love your holiday”


Hans en Hannie

HET VERHAAL VAN HET BEROEMDSTE BUSJE TER WERELD

Huur een Volkswagen camper en ontdek wat deze busjes zo speciaal maakt

Het verhaal van de Volkswagen busjes begon allemaal met de ontwikkeling van de Volkswagen T1. In cooperatie met Westfalia en op basis van het ontwerp van de Nederlander Ben Pon werd in de zestiger jaren de eerste Volkswagen T1 met groot succes op de markt gebracht. Deze vintage campers belichaamden een destijds groot verlangen naar vrijheid en ontdekking.

 

De Volkswagen T1 werd in 1968 vervangen door de Volkswagen Westfalia T2 en later door de Westfalia T3 en Westfalia California T4. Met hun kenmerkende lijnen en kleuren werden de Volkswagen campers wereldwijd een groot succes en een symbool voor vrijheid.

OP PAD MET JE FAVORIET VW CAMPER

Kies zelf je favoriete Volkswagen Camper en wij verzorgen de rest

Classic Camper Verhuur biedt 10 authentieke Volkswagen T2 Westfalia campers aan. Maak zelf de keuze welke kleur en inrichting het beste bij je past. Wanneer je de Classic Camper hebt geboekt hoef je alleen nog je tas in te pakken, de rest wordt voor je geregeld. Een Volkswagen camper huren bij Classic Camper Verhuur is namelijk altijd inclusief een complete inventaris.

 

De Volkswagen T2 campers hebben vier slaapplaatsen voor vier volwassenen. Verder zijn ze uitgerust met: 2-pits kooktoestel, koelkast, wasbak met stromend water en 220 Volt aansluiting. Classic Camper Verhuur doet haar uiterste best om je campervakantie tot een succes te maken. Geen last van alle randzaken zoals verzekering, afschrijving, stalling, inrichting en onderhoud.

 

”Wel de lusten, niet de lasten!”

VINTAGE ROAD TRIP

In stijl reizen en kamperen

En dan voor het eerst achter het grote stuur. De Volkswagen camper produceert het onmiskenbare geluid van de klassieke luchtgekoelde boxermotor. Een gevoel van nostalgie, vrijheid en romantiek kan je zomaar bekruipen. De bewonderende blikken en dikke duimen die je van je medeweggebruikes krijgt zijn talloos. Kijk niet vreemd op wanneer knipperende lichten je begroeten.

 

In stijl reis je over de Europese wegen en in stijl kom je elke camping oprijden!
Huur een van onze hippie campers voor een dag, weekend of week. Boek een Verwen Arrangement in het Limburgse Heuvelland of de Duitse Eifel voor een volledig verzorgde midweek of weekend! Maar natuurlijk ook geschikt voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes of trouwdag. De garantie voor een echte Vintage Road Trip!