Alle camper voordelen op een rijtje

Waar Nederlanders vroeger massaal richting een tropische bestemming trokken met een caravan, zien we de laatste jaren dat het huren van een camper steeds populairder wordt. Voor kampeerders die eens een campervakantie willen ervaren, is het huren van een Classic Camper de ideale oplossing. Er zijn een aantal voordelen die je zéker niet wil missen wanneer je erover nadenkt om met een camper de wijde wereld in te trekken.

Boek je vakantie en ga op reis!

Twijfel niet langer en huur een Volkswagen T2 bus. Vanaf het moment dat je vertrekt kan de vakantie beginnen. Een rit vol gemakken en gezelligheid, zo de wijde wereld in. Pak je koffers in, rijd naar onze Classic Camper basis in Schinveld, laat in alle veiligheid je eigen auto achter en ga op pad.

Vrijheid & flexibiliteit

Wanneer je op vakantie vertrekt met een camper zal je enorm veel vrijheid en mobiliteit ervaren. Dit heeft ermee te maken dat wanneer je ergens gaat overnachten je geen caravan hoeft te installeren of een tent hoeft op te zetten. Het enige wat je hoeft te doen is de handrem stevig genoeg aantrekken en klaar is Kees. Ben je na enkele dagen weer klaar met een bepaald gebied? Dan kun je gewoon weer vertrekken zonder eerst een hoop spullen in te moeten pakken. Bepaal je eigen route en doe tijdens je vakantie alleen maar waar jij zin in hebt.

Midden in de natuur

Je komt gegarandeerd ontspannen terug van een campervakantie. Iedere ochtend wakker worden in de natuur met de vogels die fluiten en het uitzicht van een uitzonderlijk natuurlandschap of een prachtige oceaan. Lekker rustig opstarten om er vervolgens weer vol tegenaan te gaan. Een ander voordeel van het reizen met een camper is dat wanneer je bijvoorbeeld een natuurpark wil bezoeken, je tegen een minimale vergoeding mag overnachten op het terrein. Het huren van een hotel is op deze plekken vaak stukken duurder en daarnaast zorgt overnachten in een camper voor een optimale beleving. Zie je jezelf al staan met één van onze felgekleurde campers op een prachtige plek in de natuur?!

Lekker voordelig

Waar je in een hotel afhankelijk bent van ontbijten, lunchen en dineren buiten je kamer, biedt een camper de mogelijkheid om gezellig samen te koken en te eten in of voor de camper. Uiteraard hoort uiteten er tijdens een vakantie ook bij, maar door ook zelf de lekkerste maaltijden te bereiden kun je heel wat geld besparen. Waar je ook geld mee kan besparen is tanken in het buitenland. Laat je eigen auto veilig bij ons achter en rijd weg bij onze Classic Camper basis in Schinveld met een gevulde tank. Het is algemeen bekend dat de benzineprijzen in Nederland redelijk hoog zijn. Tank daarom in België, Duitsland of Luxemburg en bespaar heel wat euro’s. Tot slot is het huren van een camperplaats ook erg voordelig. Het is zelfs zo dat er door heel Europa plekken zijn waar de camper gratis gestald mag worden.

Plezier & gezelligheid

Dit is misschien nog wel het belangrijkste voordeel. Een vakantie draait namelijk om plezier en gezelligheid. Iets waar het bij een campervakantie absoluut niet aan ontbreekt. De kinderen hoeven zich geen uren meer te vervelen op de achterbank, maar kunnen urenlang spelletjes spelen aan de tafel of een dutje doen op bed. Ook voor volwassenen biedt een camper extra veel plezier, aangezien je vakantie meteen begint vanaf het moment dat je vertrekt. Geen vliegstress of ruzie bij het opzetten van een tent. Wat wil je nog meer?!

Boek nu je vakantie!