Top onderhouden Camper huren

Ervaar zelf het gevoel van absolute vrijheid in een Volkswagen T2 camper van Classic Camper Verhuur. Vergeet even alles om je heen en Enjoy your Holiday! Met onze Classic Campers reis en kampeer je in stijl, want al onze campers zijn goed onderhouden, verkeren in topconditie en zijn allemaal 1 voor 1 gerestaureerd.

Boek je vakantie en ga op reis!

Twijfel niet langer en huur een Volkswagen T2 bus. Vanaf het moment dat je vertrekt kan de vakantie beginnen. Een rit vol gemakken en gezelligheid, zo de wijde wereld in. Pak je koffers in, rijd naar onze Classic Camper basis in Schinveld, laat in alle veiligheid je eigen auto achter en ga op pad.

Stap in jouw favoriete kleur camper en neem plaats achter het stuur. De bloemetjes, het Hawaii poppetje op het dashboard en de vrijheid van de jaren 60 herleef je helemaal in een classic camper. Het interieur is helemaal vernieuwd en opgeknapt. Maar niet alleen de looks zijn opgefrist ook motorisch is de Classic Campers 100% in orde. We zijn ontzettend zuinig en gaan liefdevol met onze campers om. Het blijven immers ware klassiekers! Wanneer een van onze campers op reis mag met jullie en na zijn vakantie terugkeert op het nest, controleren we de hele camper en ook na 7.000 km worden ze op de brug gezet voor een grote beurt. Op deze manier gaan alle camperliefhebbers met een gerust hart op reis en hoeven ze alleen nog maar te genieten van een heerlijke vakantie. Zo horen we iedere keer als weer een camperliefhebber terugkeert dat ze niet alleen helemaal uitgerust zijn, maar ook uitermate tevreden over de liefde die in onze Classic Campers zijn gestopt.

Dankzij het zorgvuldige onderhoud zorgen wij ervoor dat jij zorgeloos op vakantie kunt gaan! Natuurlijk kunnen we ons niet vrijspreken dat er niets kan gebeuren, maar al is het iets kleins we staan altijd voor je klaar. Even een belletje richting het thuisfront van onze camper en Hans of Hannie helpen je meteen en lossen het altijd voor je op! Naast de service en het onderhoud vinden wij het net zo belangrijk dat de campers fris en schoon zijn voor de volgende reizigers! Zo ervaart iedereen het echte Classic Camper gevoel!

Dus heb jij binnenkort een vakantie op de planning staan naar Spanje, Frankrijk, Oostenrijk of Italië? Twijfel dan niet langer en boek een van onze top onderhouden campers! Daarnaast is het ook superleuk om de camper voor een dagje te huren en lekker rond te toeren in Nederland! Zolang je maar geniet!