Op vakantie met een camper naar België

België is misschien niet het eerste land waar je aan denkt als vakantieland. Toch heeft het alles in huis voor een aangename en ontspannen vakantie. Wat dacht je van alle charmante, authentieke steden die jaarlijks veel bezoekers trekken? Of de hoofdstad Brussel waar mensen van over de hele wereld bij elkaar komen? Kortom, België heeft meer te bieden dan veel mensen denken.

Boek je vakantie en ga op reis!

Gaan en staan waar je wilt tijdens een camperreis. Voel de vrijheid en trek samen door Europa! Met je eigen Volkswagen camper bus heb je voor een paar dagen je eigen huisje waar je niet alleen mee kunt rijden en in kunt slapen, je hebt er ook een keukentje met kooktoestel, koelkast en kraan. Comfortabel kamperen waar je maar wilt! Altijd alles bij de hand!

Trek eropuit!

Huur een van onze vintage campers, rijd in de richting van België en beleef een bourgondische vakantie. Toer met de camper door het prachtige Belgische landschap, stop in een van de mooie Belgische steden en geniet van de prachtige architectuur die dit kleine landje te bieden heeft. Lekker genieten op een terrasje met een vers getapt Belgisch biertje terwijl je geniet van de omgeving. ’s Avonds overnachten op een camperplaats, zodat je de volgende ochtend weer fris en fruitig op pad kan. Wat wil je nog meer?!

Ontdek de Belgische kust

Naast prachtige steden heeft België ook mooie, brede stranden waar je even lekker kan uitwaaien. In de zomer kun je hier genieten van het bruisende strandleven, terwijl je in de winter een frisse neus kan halen door het maken van een goede strandwandeling. Ook biedt de Belgische kust genoeg mogelijkheden om heerlijk met sport bezig te zijn in de buitenlucht. Denk aan zeilen, vissen, fietsen en nog veel meer. Naast sportieve activiteiten kun je ook tot rust komen in de natuurgebieden waarover België beschikt of juist een gezellig stadje bezoeken. Kortom, België is van alle markten thuis.

België op zijn best: de Ardennen

Een andere reden waarom België zeker een bezoekje waard is, zijn de Ardennen. Een zeer bekende vakantiebestemming bij zowel lokale als buitenlandse toeristen. Het landschap in de Ardennen kenmerkt zich door eeuwenoude bossen, kabbelende riviertjes en schattige dorpjes. Je kunt je dus wel inbeelden dat het heerlijk is om hier een stevige wandeling te maken. Tijdens zo’n wandeling kom je ook nog eens heel wat moois tegen, zoals historische kastelen en burchten. Rijd hier met een van onze campers naartoe, geniet van een weekje Ardennen zonder stress en laad de batterij weer op. Dat wordt gegarandeerd een ontspannen vakantie!

Boek nu je vakantie!