Op vakantie met een camper naar Duitsland

Voor Nederlanders is Duitsland al jaren een van de meest favoriete vakantielanden. Niet alleen in de zomervakantie, maar ook in het voor- en najaar trekken mensen massaal naar Duitsland om daar te genieten van alles wat dit land te bieden heeft. Van prachtige natuur tot pittoreske dorpjes. Duitsland is van alle markten thuis

Boek je vakantie en ga op reis!

Twijfel niet langer en huur een Volkswagen T2 bus. Vanaf het moment dat je vertrekt kan de vakantie beginnen. Een rit vol gemakken en gezelligheid, zo de wijde wereld in. Pak je koffers in, rijd naar onze Classic Camper basis in Schinveld, laat in alle veiligheid je eigen auto achter en ga op pad.

Duitsland heeft het allemaal

Zie jij het ook al helemaal voor je? Met een van onze campers naar Duitsland rijden, onderweg stoppen om heerlijk cultuur te snuiven en ’s avonds kamperen in een van de prachtige natuurgebieden die Duitsland te bieden heeft. Met onze campers word je zonder stress weer wakker. Ze zijn namelijk van alle gemakken voorzien, denk aan een kooktoestel, koelkast, kraan, 4 slaapplekken, en ze zijn zelfvoorzienend in water en stroom.

Cultuur snuiven to the max

Voor cultuurliefhebbers is Duitsland hét ideale vakantieland. Zo beschikt het land over meer dan 40 gebouwen die op de Werelderfgoedlijst staan. Ook de mooie kastelen die in Duitsland liggen zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Neem bijvoorbeeld Schloss Neuschwanstein, het kasteel dat inspiratie was voor Walt Disney’s kasteel. Jaarlijks bezoeken meer dan 1 miljoen mensen dit sprookjesachtige kasteel. Naast de kastelen zijn ook de cultuurrijke steden zeker een bezoekje waard. Wat dacht je van Berlijn? Een van de meest culturele steden van Europa, waar je een lang weekend met onze camper zeker weten om krijgt.

Een groen paradijs!

Naast de vele cultuur die er te vinden is, is Duitsland ook zeker geschikt voor de echte natuurliefhebbers. Denk maar eens aan de vele natuurparken, reservaten en nationale parken waar de natuur freak zijn dag sowieso om krijgt. Met zoveel natuur is het niet gek dat er ook onwijs veel te beleven is voor sportievelingen. Heerlijk wandelen en fietsen met vrienden en familie op de vooraf vastgestelde routes die ervoor zorgen dat je langs allerlei moois wordt geleid. Gegarandeerd een veelzijdige vakantie!

Boek nu je vakantie!