Op vakantie met een camper naar Frankrijk

Ga op roadtrip door Europa! Op pad met je eigen Volkswagen camper, dat moet een prachtig avontuur worden. Je huurt al een vintage camper vanaf €349,- voor een weekend en je kunt er met vier personen in overnachten. Het enige wat je moet doen is je koffer inpakken en richting het zuiden te rijden om daar jouw auto bij de verhuurder achter te laten en vanuit daar je rondreis starten. Ga samen met vrienden of familie op pad en toer op het gemak naar Frankrijk!

Boek je vakantie en ga op reis!

Gaan en staan waar je wilt tijdens een camperreis. Voel de vrijheid en trek samen door Europa! Met je eigen Volkswagen camper bus heb je voor een paar dagen je eigen huisje waar je niet alleen mee kunt rijden en in kunt slapen, je hebt er ook een keukentje met kooktoestel, koelkast en kraan. Comfortabel kamperen waar je maar wilt! Altijd alles bij de hand!

Van alle gemakken voorzien

Het is niet vreemd dat het aantal camperliefhebbers enorm stijgt de laatste jaren. De vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt, van alle gemakken voorzien. Onze campers zijn namelijk zelfvoorzienend van stroom en water. In totaal beschikken we over 11 verschillende kleuren T2 campers waaruit je kunt kiezen! Deze campers zijn een van de mooiste klassiekers van Volkswagen. Allemaal met veel liefde en waar vakmanschap onderhouden.

Een onvergetelijke roadtrip!

Voordat je reis begint is het goed om te weten hoe de camper werkt en waar je alles kunt vinden in de camper. Na een goede uitleg kan de roadtrip beginnen! Eenmaal vertrokken vanaf onze locatie in Schinveld ontkom je haast niet aan het mooie Frankrijk. Dat zou je ook niet moeten willen, want Frankrijk is het land van de rijke geschiedenis, de prachtige wijngaarden, de uitgestrekte heuvellandschappen, de azuurblauwe zeeën en de ontelbare andere bezienswaardigheden. Iedere streek in Frankrijk is zo verschillend en er is zoveel te zien dat een reis met een camper allesbehalve saai zal worden!

Praktische tips

Er zijn wel een paar dingen om rekening mee te houden als je gaat reizen met een camper. In veel landen in Europa wordt tol geheven. Afhankelijk van het land (en de grootte van je camper) val je in klasse 1 (personenwagen) of klasse 2 (campers/auto met caravan). Tip! Maak gebruik van alternatieve wegen! Je ziet nog meer van de prachtige omgeving en het scheelt natuurlijk tolgeld. Tanken is daarnaast ook nog eens goedkoper in de dorpjes dan langs de snelweg. In landen als België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje zijn er betaalbare camperplaatsen waar je ook nog eens met een mooi uitzicht kunt overnachten.

 

Een must try! Bezoek de Franse wijnstreken

Frankrijk is het wijnland bij uitstek en staat bovenaan als het gaat om de bekendheid van wijnen. De streken Bordeaux, Champagne en Beaujolais leveren de bekendste wijnen. Ook de wijnregio’s in het oosten zoals de Elzas, Côte du Rhône en de Bourgogne hebben veel wijngaarden. Door de verschillende microklimaten in het land ontstaat een breed assortiment aan wijnen. Met de camper kun je bepaalde wijnroutes rijden en onderweg overnachten bij wijnboeren.

Boek nu je vakantie!