Op vakantie met een camper naar Spanje

Spanje is een geweldig vakantieland om met een Classic Camper doorheen te toeren. Niet alleen het heerlijk warme klimaat geeft je een ultiem vakantiegevoel ook de vriendelijke Spanjaarden verwelkomen je graag al zwaaiend zodra je langsrijdt in een van onze klassiekers.

Boek je vakantie en ga op reis!

Twijfel niet langer en huur een Volkswagen T2 bus. Vanaf het moment dat je vertrekt kan de vakantie beginnen. Een rit vol gemakken en gezelligheid, zo de wijde wereld in. Pak je koffers in, rijd naar onze Classic Camper basis in Schinveld, laat in alle veiligheid je eigen auto achter en ga op pad.

Klassieke campers met hedendaagse voorzieningen

Bij ons heb je de keuze uit maar liefst 11 verschillende kleuren T2 campers. Voor ieder wat wils! Allemaal met veel liefde en waar vakmanschap onderhouden. Deze Volkswagen busjes zijn dé klassiekers op het gebied van auto’s van dit moment. Ze toveren niet alleen een lach op het gezicht van de vakantiegangers, maar ook de voorbijgangers blijven vast en zeker even staan om deze prachtplaatjes te bewonderen. Onze Volkswagen T2 busjes zijn niet alleen comfortabel voor overdag, maar ook voor de nacht zijn ze ideaal. Je kunt in onze campers met maximaal 4 personen overnachten. De volgende dag kun je er dan weer fris en fruitig tegenaan door alle voorzieningen die de camper biedt. Er is een kleine keuken aanwezig met een kooktoestel, koelkast en kraan. Comfortabel kamperen waar je maar wilt. Altijd alles bij de hand!

Een onvergetelijk reis voor iedereen

Vind je het heerlijk om steden te bezoeken? Of lig je liever de hele dag te luieren op het strand? Met onze campers hoef je niet te kiezen. Rijd met vrienden of familie richting het zonnige zuiden en stal je camper op een camping of een camperplaats in Spanje. ‘The best of both worlds’. Er is voor iedereen een plekje te vinden in dit schitterende land. Houd je van een alcoholisch drankje en hippe party’s? Ga dan naar Ibiza of Lloret de Mar en feest tot in de late uurtjes. Lig je toch liever aan het strand met een cocktail in je hand? Rijd dan door naar de Costa Brava, Costa Blanca of Costa de la Luz.

Tips van de camperliefhebbers

  1. Plan niet de hele reis vooraf, maar laat je vakantie zich ontrollen.
  2. Plan zo min mogelijk dagen waarop je veel kilometers moet maken. Wil je naar Spanje? Prima; maar probeer niet in twee dagen aan de kust van Valencia te zijn.
  3. In heel Europa zijn inmiddels speciale camperplaatsen waar je voor weinig geld een nacht (of meer) kunt staan.
  4. Bij de meeste navigatiesystemen is het mogelijk om de camperplaatsen als zgn. ‘nuttige plaats’ op te slaan. Kom je ergens in een mooie omgeving dan toont je navigatie je de dichtstbijzijnde camperplaatsen.
  5. Kom je op een leuke plek? Blijf daar dan korter of langer, net zo lang tot je weer de reiskriebels krijgt en dan ben je ook zo weer weg.
Boek nu je vakantie!